Aanmelden voor covid-19 vaccinatie

Wie het nieuws volgt zou kunnen denken dat de huisartsen in Nederland al vaccins in huis hebben. Dat is NIET zo, alleen in Zeeland zijn momenteel vaccins. Desondanks is de verwachting dat deze snel gaan komen. Omdat we genoeg vaccins willen bestellen, vragen we u om zich vast aan te melden. Dat kan op deze pagina. LET OP: niet iedereen wordt via de huisarts gevaccineerd. U kunt zich – op dit moment – aanmelden als u in één van de volgende categorieën valt:

  1. U bent geboren in 1956 of 1957
  2. Uw BMI is hoger dan of gelijk aan 40. U kunt uw BMI hier berekenen.
  3. U heeft het syndroom van Down
  4. U heeft een spier- of zenuwziekte die het ademen negatief beïnvloedt
  5. U bent tussen de 18 en 60 jaar en krijgt elk jaar een oproep voor de griepprik

Vaccinatie door de huisarts gebeurt op dit moment met het vaccin van Astra Zeneca. Lees hier voor meer informatie

Zodra we weten wanneer de vaccins geleverd worden, krijgt u een oproep voor vaccinatie. Heeft u gereserveerd dan krijgt u ook gegarandeerd een vaccinatie. Heeft u zich niet aangemeld, dan krijgt u WEL bericht als de vaccinatie gaat starten. Aanmelden is dus niet verplicht, maar wel aanbevolen.

Met vriendelijke groet,
Artsen, assistentes en praktijkondersteuners van het Therapeuticum.