Cecile Stals

Wie ben ik?

In 1982 heb ik in het Diaconessenhuis in Utrecht mijn diploma A verpleegkundige behaald waarna ik als zodanig werkzaam ben geweest in enkele ziekenhuizen en ook in de Janskliniek in Haarlem.

In 1990 werd mij, via de speelgroep van mijn eigen kinderen, de mogelijkheid aangeboden om te gaan werken in de kinderopvang en de opleiding groepsleidster kinderopvang te gaan volgen. Aangezien dat ook altijd nog op mijn wensenlijstje stond ben ik dat dus gaan doen en heb ik met veel plezier 15 jaar in verschillend opvang vormen gewerkt meestal met taalontwikkelingsprogramma’s voor kinderen van nieuwkomers in Nederland.

Toch bleef de zorg ook weer trekken en in 2004 besloot ik om bij te scholen naar doktersassistente.

Na enkele kortere werkervaringen in andere huisartsenpraktijken en keuringsdiensten ben ik in 2007 geland bij de huisartsen op het Prinsen Bolwerk.

Ik werk er met veel plezier en vind de aanvullende zorg vanuit de antroposofie een mooie aanvulling.

De veelzijdigheid van mijn werk vind ik erg prettig.  Naast alle voorkomende assistenten werkzaamheden doe ik op de dinsdag middag ook het CVRM spreekuur ter preventie van en controle bij  hart- en vaatziekten

Mijn insteek is om vanuit aandacht en professionaliteit met een ieder binnen de praktijk om te gaan en  zorgvuldig bij te kunnen dragen in de zorgvraag.

 

Cecile Stals
Doktersassistente

Aanwezigheid

  1. Di
  2. Wo
  3. Do
  4. Vr