Opening Van Dam Huis

In het laatste weekend van september is de officiële opening van het Van Dam Huis. 

Vrijdag 28 september
Aan het einde van de middag is er een borrel en een rondleiding voor onder andere buren, de gemeente, collega’s, iedereen die is betrokken geweest bij de bouw van het Van Dam Huis. Programma en tijden volgen.

Zaterdag 29 september (10:00 tot 16:00)
Open dag voor Patiënten van gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem, Bureau Ouder & Kindzorg, leden van de Antroposfische Verenging Haarlem en belangstellenden.

De hele dag door zijn er workshops en rondleidingen door het hele pand. U kunt de winkel bezoeken, er zijn verschillende kraampjes en een tentoonstelling van de bouw met o.a. een film over de totstandkoming van het Van Dam Huis. Een meer exact programma volgt.

Op zondagochtend 30 september is er een programma voor genodigden.