Welkom bij Huisartsen

Over het coronavirus 27 maart 2020

Bent u bezorgd over het coronavirus? U vindt recente informatie bij het RIVM. Een duidelijk informatiefilmpje staat op de site van thuisarts.nl. Wij hebben sinds kort ook een speciale informatielijn geopend: belt u met uw huisartsenpraktijk en toets 5.

Om verspreiding van het virus te voorkomen kunt u de hygiënemaatregelen afgebeeld op het plaatje in acht houden. De maatregelen zullen steeds worden bijgesteld. De laatste informatie vindt u op de pagina van de overheid.

In navolging van de maatregelen gaan de groepsactiviteiten zoals cursussen voorlopig niet door. Als u een individuele afspraak heeft op onze praktijk kunt u zonder tegenbericht gewoon komen, tenzij u klachten heeft van verkoudheid of koorts. Mocht u besluiten niet te komen, zegt u de afspraak dan af? Eventueel kunt u gebruik maken van een E-consult.

In ons nieuwsbericht kun je een antroposofische kijk op het coronavirus vinden.

Op ons youtube kanaal zijn videos in andere talen te vinden:

maatregelen overheid Coronavirus
Bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Pharos provides similar information In various languages: Arabisch, Engels, Tigrinya, TurksNederlands, Pools, Farsi,| Chinees

In het  Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem, werken huisartsen nauw samen met therapeuten, doktersassistentes en praktijkondersteuners.  De 4 huisartsen die elk hun eigen praktijk hebben, staan met elkaar voor professionele, kwalitatief hoogwaardige huisartsenzorg. Hierbij zijn de richtlijnen van het Nederlands Huisartsen Genootschap belangrijk. Wij onderscheiden ons met een antroposofische visie op mens en gezondheid, als aanvulling op de reguliere geneeskunde.

Wij werken samen aan gezondheid, vanuit inzicht in de gehele mens. Samen met andere –antroposofische– professionals vormen we een therapeutische gemeenschap.

Verantwoordelijkheid voor eigen gezondheid (zelfzorg) is voor ons een belangrijk uitgangspunt. Wij ondersteunen en stimuleren onze patiënten in het nemen van deze verantwoordelijkheid.

Een leidend principe voor ons medisch handelen is een eigentijdse – antroposofische –  visie op ziekte en gezondheid. Daarin vormen lichaam, ziel en geest een samenhangend, betekenisvol geheel. Vanuit deze visie dragen wij bij aan een brede en kwalitatieve goede zorg.

Het Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem staat midden in de samenleving.

Wij gaan voor een duurzame relatie met de patiënt. Het persoonlijke contact en de vertrouwensband tussen patiënt en arts is voor ons van grote betekenis. Een ontspannen, prettige en rustige omgeving zien wij als een belangrijke voorwaarde voor het bieden van kwalitatief goede zorg.

We zijn een lerende organisatie. Belangrijk voor ons is de voortdurende scholing en ontwikkeling van onszelf en onze medewerkers.

Iscador
tuin

Nuttige links

Medewerkers

Mattijs Christiaanse
Huisarts

Marion van Bree
Huisarts

José Peters
Huisarts

Christof Zwart
Huisarts

Annerose Kunenborg
Huisarts

Maaike Timmers
Huisarts

Sanne Timmerman
Huisarts

Sarah van der Weele
Arts

Annette Kieft
Doktersassistente

Cecile Stals
Doktersassistente

Natasja Vromans
Doktersassistente

Petra Weel
Doktersassistente

Roline van Pelser Berensberg
Doktersassistente

Sandra Smit
Doktersassistent

Sunay Arslan
Doktersassistente

Akke Prins
Verpleegkundige antroposofische zorg

Linda van Santen-Zondag
Verpleegkundige Antroposofische zorg / Praktijkondersteuner chronische zorg

Linda Vink
Verpleegkundige Antroposofische Zorg / Praktijkondersteuner Somatiek

Ülker Dogan
Praktijkondersteuner Diabeteszorg

Twan Nijenhuis
Verpleegkundige Antroposofische Zorg / Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)

Marleen Becht
Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)

Yara Burger
Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ), specialisatie Kind & Jeugd

Gerlinde Bronda
Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)

Anja Stam
Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)

Anne-Marie van Dolder
praktijkmanager