Welkom bij praktijk M. Van Bree

U bent op de website van de praktijk van dokter Van Bree. U vindt hier praktische informatie over bijvoorbeeld de spreekuurtijden, vakantie, hoe u een herhaalrecept kunt bestellen en nog veel meer.

In deze praktijk wordt de reguliere geneeskunde gecombineerd met aanvullingen vanuit de antroposofische geneeskunde. Alles in goed overleg met u als patiënt.

In een huisartsenpraktijk is tegenwoordig niet meer alleen de huisarts werkzaam. Sommige taken zijn gedelegeerd aan anderen: de assistentes bijvoorbeeld doen kleine verrichtingen als het uitspuiten van de oren, het meten van de bloeddruk of suikerwaarde, wondbehandeling en nog meer. Praktijkondersteuners doen de controles als er sprake is van suikerziekte, longaandoeningen of bijvoorbeeld hoge bloeddruk terwijl de praktijkondersteuners GGZ hulp bieden bij psychische of psychosociale klachten. In alle gevallen ben ik wel eindverantwoordelijk voor uw behandeling.

Dokter Marion van Bree werkt ook met huisarts-waarnemers samen. Momenteel werkt op maandagen huisarts Stijn van Deursen en op woensdagen dokter Susanne van Tuijl. Het zijn fijne mensen en goede waarnemers. Ook kunt u consulteren onze ANIOS arts Robin Mulder. Voor hem geldt hetzelfde. Robin Mulder krijgt, meestal achteraf, supervisie van een huisarts.

Kunst
Lavendel

Meer informatie

Spreekuur

Voor het maken van een afspraak kunt u terecht bij de doktersassistent.

U kunt zich ook aanmelden voor onze onlinediensten waar u afspraken kunt inplannen, herhaalrecepten kunt aanvragen, of veilig (medische) vragen kunt stellen. onlinedienstvanBree

Afwezigheid

Tijdens afwezigheid van de huisarts zijn de assistentes en bij spoed waarnemend collegas beschikbaar voor vragen en verrichtingen.

Dokter van Bree is afwezig op 10 mei 2024

Covid booster wel of niet?

Informatie over het corona virus en de vaccinaties die aansluit bij de visie vanuit de praktijk kunt u vinden bij de Stichting Artsen Covid Collectief.

www.artsencollectief.nl

Nuttige links

Wat kan ik zelf doen?

www.thuisarts.nl

Hulp op afstand

E-consult

Afspraak maken & herhaalrecept aanvragen

Telefonisch
023-5320218
Online regelen

Medewerkers

Marion van Bree
Huisarts

Nienke Huizenga
Praktijkmanager

Akke Prins
Verpleegkundige antroposofische zorg

Jeannette Witte
Verpleegkundige / Praktijkondersteuner Somatiek (POH-S)

Linda Vink
Verpleegkundige Antroposofische Zorg / Praktijkondersteuner Somatiek (POH-S)

Natasja Vromans
Doktersassistente

Sandra Smit
Doktersassistent

Twan Nijenhuis
Verpleegkundige Antroposofische Zorg / Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)

Ülker Doğan
Praktijkondersteuner Diabeteszorg

Anja Stam
Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)

Annette Kieft
Doktersassistente

Caira Dol
Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)

Gerlinde Bronda
Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)

Lonneke Poels
Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)