Therapieën

corona en afspraken 24 maart 2020

Het Therapeuticum neemt de maatregelen van RIVM en overheid in acht. In navolging van deze maatregelen gaan de groepsactiviteiten zoals cursussen voorlopig niet door.

Als u een individuele afspraak heeft op onze praktijk kunt u zonder tegenbericht gewoon komen, mits u geen klachten heeft van verkoudheid of koorts. Mocht u om wat voor reden dan ook besluiten niet te komen, zegt u dan af? Liefst 24 uur van te voren, dan kunnen we onze tijd weer nuttig inplannen.

Voor Fysiotherapie geldt dat behandeling alleen doorgaat op doktersadvies. Overleg dit met uw huisarts.

Meer informatie…

Professionele zorg op maat waar de mens in ontwikkeling centraal staat, dat is waar wij als therapeuten in het therapeuticum voor staan. In overleg met de patiënt passen we -waar mogelijk- antroposofische behandeling toe als aanvulling op de reguliere zorg.

Door de onderlinge samenwerking tussen andere therapeuten en artsen hebben we een zeer uitgebreid zorgaanbod. Naast individuele behandelingen werken wij in zorgprogramma’s en in groepen (zie multidisciplinair zorgaanbod).

Veel van onze therapieen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Daarnaast zijn al onze therapeuten lid van verschillende beroepsverenigingen en kwaliteitsregisters.  Meer informatie over onze therapieen, de werkwijze en vergoedingen kunt u lezen op onderstaande therapiepagina’s.

Leden van patiëntenvereniging de keerkring kunnen onder voorwaarden een beroep op het solidariteitsfonds doen. Hiermee kunnen niet vergoede behandelingen mogelijk toch vergoed worden.

Fysiotherapie

Psychotherapie

Dietetiek

Euritmietherapie

Kunstzinnige therapie

Muziektherapie

Uitwendige therapie