Nieuws

Lees hier het laatste nieuws.

Uitnodiging workshop hoge bloeddruk 15 november 8 november 2018

Bent u ingeschreven bij het Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem en wilt u meer weten over hoge bloeddruk? Op donderdag 15 november van 15.30 -16.45 uur kunt u gratis een workshop bijwonen….

Bent u ingeschreven bij het Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem en wilt u meer weten over hoge bloeddruk? Op donderdag 15 november van 15.30 -16.45 uur kunt u gratis een workshop bijwonen.

Hoge bloeddruk is een risicofactor voor het krijgen van hart- en vaatziekten. Tijdens deze inspirerende workshop krijgt u uitleg over wat hoge bloeddruk is en over het belang van een gezonde bloeddruk. Wat kunt u eraan doen als uw bloeddruk te hoog is? Welke aanvullende therapeutische mogelijkheden zijn er vanuit de antroposofische geneeskunde?

De eerstvolgende workshop is op 15 november 2018, van 15.30-16.45u, in ruimte 3.04. Dit is op de 3e etage, er is een lift aanwezig.

Graag aanmelden bij Linda van Santen: 06-41721088 of linda.vansanten@therapeuticumhaarlem.nl

Opening Van Dam Huis 28 augustus 2018

In het laatste weekend van september is de officiële opening van het Van Dam Huis. 

In het laatste weekend van september is de officiële opening van het Van Dam Huis.  (meer…)

Welkom! 30 juli 2018

Welkom op de nieuwe website van gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem. Sinds 30 juli 2018 zijn wij te vinden in het Van Dam Huis, centrum voor Antroposofie en gezondheidszorg. Naast een nieuwe…

Welkom op de nieuwe website van gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem. Sinds 30 juli 2018 zijn wij te vinden in het Van Dam Huis, centrum voor Antroposofie en gezondheidszorg.

Naast een nieuwe locatie en een nieuwe website, is er ook een nieuwe huisstijl, ontwikkeld door Studio Sanne Schuurman. De huisstijl van gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem is een onderdeel van de huisstijl van het Van Dam Huis. Hiermee wordt een nieuwe uitstraling gegeven die past bij de antroposofische gezondheidszorg van deze tijd.