Nieuws

Lees hier het laatste nieuws.

Precies twintig jaar geleden startten Rineke Boerwinkel en Akke Prins met het antroposofisch consultatiebureau in Haarlem. Begonnen met een ochtend per week bij Rineke aan huis, is het consultatiebureau gegroeid naar een dagelijkse praktijk in het Van Dam Huis met zo’n 400 kinderen in zorg en stageplekken voor diverse opleidingen. Daarnaast organiseren Rineke en Akke thema-avonden en het Mamacafé.

Wanneer mensen overvallen worden door een, potentieel, dodelijke ziekte komt al snel de vraag op: waarom ik? Arjen Sevenster, wiskundige, uitgever en dichter, beantwoordt deze vraag zonder hem ooit te stellen in een prachtig boek: De wind van morgen.

Nadat u besmet bent geweest met het coronavirus (COVID-19) wacht vaak een lange herstelperiode. Bij dit herstel kunnen de artsen en therapeuten in het Van Dam Huis u begeleiden en ondersteunen. Een verwijzing is in de meeste gevallen niet nodig. U bent van harte welkom in onze praktijk!

Naar aanleiding van de persconferentie van de overheid over de versoepelde maatregelen in het kader van het coronavirus gaan we bekijken wanneer en hoe we weer met groepsactiviteiten kunnen starten.

Diegenen die zich hadden ingeschreven weten het al: Onze eerste nieuwsbrief is er nu echt gekomen! Al het nieuws van het Van Dam Huis in een overzicht. We zijn benieuwd…

Archief


Categorieën