Contact & bereikbaarheid

Op deze pagina kunt u contactgegevens vinden zoals: telefoonnummers, maar ook informatie over parkeren & bereikbaarheid.

Voor algemene, niet medische vragen, kunt u het hiernaast geplaatste contactformulier gebruiken. Stuurt u alstublieft geen foto’s of medische informatie naar ons per mail. Gebruik hiervoor onze onlinedienst van de praktijk waarbij u bent ingeschreven. Deze vindt u hier

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid auto & bus

Door de centrale ligging in het centrum van Haarlem zijn wij makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, fiets en de auto.

Parkeren

Op het terrein zijn slechts 4 parkeerplaatsen voor mensen die een invalidenparkeerkaart hebben of zeer slecht ter been zijn. Wij vragen u zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Komt u toch met de auto, dan is er een parkeergarage op loopafstand, en betaald parkeren aan de openbare weg. U kunt wel het terrein oprijden om iemand af te zetten en dan omdraaien om de auto elders te parkeren. De parkeerplaats van huize Zocher is privéterrein. U kunt daar niet parkeren!

In het pand

In het pand kunt u gemakkelijk uw weg vinden door de bewegwijzering die in het gehele pand terug komt. Ook voor mindervaliden is het gebouw makkelijk bereikbaar. Er is een lift en alle deuren zijn rolstoeltoegankelijk.