Overname diëtistenpraktijk

Met ingang van 1 april 2020 neemt Mariëtte Boersema de diëtistenpraktijk in het Therapeuticum over.

‘Sinds 2016 ben ik met veel plezier werkzaam in het Therapeuticum in de praktijk van collega diëtist Margje Vlasveld. Eerst als stagiaire ‘voeding en diëtetiek’ en sinds 2018 als diëtist.

Al jarenlang heb ik veel interesse in de rol van voeding in relatie tot de gezondheid van mensen en ik heb diverse opleidingen gevolgd om te ontdekken op welke manier je door het eten van de juiste voeding de gezondheid kan verbeteren. Mijn grote wens was om een eigen praktijk te starten in het Therapeuticum te Haarlem. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik de praktijk in Haarlem heb kunnen overnemen.

In mijn praktijk richt ik mij specifiek op kinderen, volwassenen en ouderen. Elke doelgroep verdient een persoonlijk advies. U kunt bij mij terecht met al uw voedingsvragen op het gebied van bijvoorbeeld preventieve gezondheid, versterken van het immuunsysteem, diabetes, hart- en vaatziekten, maag-darm klachten, voedselovergevoeligheid en gewichtsproblematiek. Ik heb me tijdens mijn studies gespecialiseerd in vegetarische voeding, kindervoeding en tekorten aan vitamines en mineralen.

Heeft u vragen dan kunt u mij altijd bellen of mailen. Ook nu, nu iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven, kunt u bij mij terecht voor advies. Ik kan u begeleiden via de telefoon, mail en indien gewenst met een video consult, Whatsapp of Skype.