Waarneming van de huisartsen in de zomervakantie

Deze zomer zullen we voor het eerst de waarneming tijdens de vakantie zelf opvangen. U wordt dus niet meer verwezen naar een van de huisartsen uit de waarneemgroep maar u wordt binnen het Van Dam Huis geholpen. Om dit mogelijk te maken komt Maria Moore, basisarts, ons team versterken. Zij is er van 1 juli tot 1 oktober. Belt u in de vakantieperiode van uw huisarts, dan kunt u gezien worden door Maria Moore of Sarah van der Weele. Zij kunnen zo nodig ruggespraak houden met een van de huisartsen.

We hopen u met deze waarneming meer continuïteit te bieden tijdens de zomerperiode.

Vakantieperiode:

    • Dr Christiaanse               6 juli tot en met 26 juli; 21 tot en met 29 september
    • Dr Peters                         13 juli tot en met 9 augustus
    • Dr Zwart                          27 juli tot en met 16 augustus
    • Dr van Bree                     10 augustus tot en met 30 augustus