Nieuwe boekdruk “Kinderspreekuur” van Michaela Glöckler, door Edmond Schoorel en Desiree van Klaveren

Onlangs is een hernieuwde druk uitgekomen van wat voorheen “Kinderspreekuur” heette.

Kinderziekten – oorzaak en behandeling; een antroposofische benadering is een herdruk van het eerste gedeelte van het aloude en bekende “Kinderspreekuur” van Michaela Glöckler en Wolfgang Goebel. Dit boek was al langere tijd niet meer leverbaar. Kinderarts Edmond Schoorel heeft samen met jeugdarts Desiree van Klaveren het boek secuur doorgenomen en waar nodig aangepast aan de Nederlandse situatie.

Zo hebben we weer een goed naslagwerk voor (groot)ouders met jonge kinderen waar van alles te vinden is over de kinderziekten, symptomen, eventuele behandeling en ondersteuning. Het kan een doktersbezoek niet vervangen, maar geeft wel raad bij vragen over de gezondheid en ziekteverschijnselen bij kinderen.

Het boek zal binnenkort verkrijgbaar zijn bij ’t Winkeltje in het Van Dam Huis.