Kerstviering

Al vele jaren hebben we de traditie om voor de patiënten uit de praktijken van het Therapeuticum een kerstviering te organiseren. Helaas kunnen we deze viering dit jaar niet aanbieden als gevolg van de coronamaatregelen. We hopen dat de warmte van de vorige vieringen in uw herinnering voelbaar is tijdens de komende dagen.

groepsfoto

Namens het Therapeuticum wensen wij u fijne kerstdagen en een goed nieuwjaar!

Alternatief in bescheiden vorm

Om de kerstviering helemaal voorbij te laten gaan vonden we toch erg schraal. We hebben gekeken naar wat er wel mogelijk zou kunnen zijn. We zijn blij u een alternatief aan te kunnen bieden, zij het wel in een heel andere en beperkte vorm.

Op 23 december zal er een bescheiden kerstviering plaatsvinden in Bloemendaal, waarvoor we u willen uitnodigen. We hebben een passende locatie gevonden waar we met 30 mensen kunnen verblijven. De concertruimte heeft goede ventilatie (oude lucht eruit, verse lucht naar binnen) en voldoende ruimte om de vereiste afstand te kunnen houden. Daar zullen voor u optreden Taletta Bierens (verhalenvertelster), Christof Laceulle (zang) en Joost Laceulle (piano).

We zijn verplicht om hiervoor een duidelijk beleid aan te houden. Dat betekent:

  • Verplichte vooraanmelding
  • U komt op eigen gelegenheid naar Bloemendaal; u kunt niet gehaald of gebracht worden
  • Het is een doorlopend programma van ca. 1 uur zonder pauze
  • Na afloop meteen weer naar huis
  • Maximaal 30 mensen aanwezig
  • Mondkapje om bij aankomst en vertrek.

Het spreekt voor zich dat we deze plannen wellicht aanpassen of annuleren wanneer de coronamaatregelen veranderen. We vragen een vrijwillige, financiële bijdrage om de performers, die nu zonder inkomsten zitten, te kunnen ondersteunen.

Aanmelden kan bij Akke Prins via e-mail of telefoon. Vermeld uw naam, telefoonnummer en of u alleen komt of met z’n tweeën. Wij sturen u dan de precieze locatie en tijd.

 

Met vriendelijke groet,
Linda Vink, Anne-Marie van Dolder, Akke Prins