Kennismaken met Gerlinde Bronda

Ik ben Gerlinde Bronda en loop al geruime tijd rond in het therapeuticum als POH ggz ter vervanging van collega’s.
Per 1 maart heb ik een vast dienstverband gekregen. Wat ik waardeer bij het therapeuticum is de warme persoonlijke benadering, zorg met aandacht voor de hele mens. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.
Ik ben opgeleid als ergotherapeut en heb gewerkt in de acute psychiatrie. Daarna heb ik gewerkt in de re-integratie, mensen ondersteunt bij werkhervatting en begeleid naar werk toe na een lange periode van uitval.
Naast mijn werk bij het therapeuticum heb ik een eigen praktijk waar ik mensen begeleid bij een rouwproces, moeilijke life-events en stress.
Ook ben ik moeder van een volwassen dochter. Mijn andere dochter is op 3 jarige leeftijd overleden door een ongeval.
Ik houd van yoga, fietsen en wandelen in de natuur, mijn tuin en beeldhouwen.