Eigen bijdrage

Dankzij een ruim budget van de zogenaamde “Geïntegreerde eerstelijnszorg – gelden” hebben we in de afgelopen jaren, een aantal succesvolle interdisciplinaire cursussen kunnen ontwikkelen op het gebied van preventieve zorg.

Hieronder staan enkele voorbeelden:

Door het spelen van mondharmonica verbetert je longcapaciteit
Door tekenen en boetseren blijf je psychisch in balans
Door tekenen kan je bewuster met het ouder worden om gaan
Door het lezen van biografieën verbetert je mentale weerbaarheid
Meer verbinding ervaren tijdens de wintermaanden

En ook een aantal workshops: migraine, leefstijl, bloeddruk.

In de afgelopen jaren hebben veel mensen kosteloos deelgenomen aan deze cursussen. Van hun hebben we regelmatig feedback ontvangen en zodoende de cursussen steeds verbeterd. We sluiten deze periode in dankbaarheid af. Omdat de huidige financiering gaat stoppen, gaan we voortaan een eigen bijdrage vragen aan de cursisten. Met ingang van mei 2022 is de eigen bijdrage €7,50 per cursusdag en maal het aantal weken dat de cursus duurt.

Regeling voor minima in overleg.

Het bestuur van het Werkgemeenschap.