Even voorstellen: Nienke Huizenga

Ik ben Nienke Huizenga en sinds 1 juli 2022 werkzaam als praktijkmanager voor de artsenmaatschap in het Therapeuticum. De afgelopen weken heb ik kennis gemaakt met de werkzaamheden in de praktijk en met de vele lieve mensen die hier werken. Ik heb het erg naar mijn zin en voel me al behoorlijk thuis. Dat kan ook bijna niet anders als kind van een antroposofische huisarts met praktijk aan huis. Op mijn 6de ging ik naar de vrije school en zelf heb ik drie kinderen in de leeftijd van 11 tot 15 jaar die ook weer naar de vrije school gaan. We wonen met veel plezier in het mooie Tuinwijk Zuid vlakbij het Spaarne en zijn in de weekenden te vinden op het Friese water!

Ik heb de afgelopen 15 jaar bij verschillende GGD-en gewerkt en heb ruime ervaring in leidinggevende functies. Deze vaardigheden komen goed van pas bij het werk van een praktijkmanager. Daarnaast draag ik graag bij aan het voortbestaan van de antroposofische zorg en het Van Damhuis door oa lid te zijn van het bestuur van de Antroposofische Vereniging.
Kortom, als een vis in het water bij het allermooiste gezondheidscentrum van Haarlem!