Mamacafé

Een aantal jaren geleden zijn wij met het mamacafé gestart. Het mamacafé wordt door een steeds wisselend, bescheiden groepje ouders met hun kinderen bezocht. We kunnen vragen beantwoorden en ouders kunnen ervaringen uitwisselen.  De sfeer wordt als prettig en ontspannen ervaren.

Tot januari 2023 ontmoetten we elkaar in het gebouwtje ‘de Wilg’ op Vrij Waterland, de tuin van de vrije school in Haarlem/Schalkwijk. Door een tekort aan brandstof (er is een houtkachel, maar geen brandhout meer) kunnen we deze wintermaanden op die locatie niet meer verblijven. Daarom zijn we uitgeweken naar ons consultatiebureau in het Therapeuticum, Prinsen Bolwerk 3B.

Deze bijeenkomsten blijven gewoon doorgaan op elke eerste vrijdag van de maand. Alle ouders (ook vaders) , met interesse voor de antroposofie , zijn hier welkom met hun jonge kinderen.

De eerstvolgende data dat we er zijn : 3 maart, 7 april, 12 mei (na de meivakantie), 2 juni, van 10.30-12.00 uur.