Bericht van het ACB

Met ingang van 2 juni 10.30 uur, kunnen we met het mamacafé weer terecht op Vrij Waterland, de biologisch dynamische tuin , behorende bij de vrije school aan de Engeland- /Belgiëlaan.

In voorgaande jaren konden we bij goed zomerweer heerlijk buiten zitten, in de schaduw van een vijgenboom; de kinderen lagen op een deken op het gras, de ouders konden genieten van een kop koffie of een kop thee, gemaakt van kruiden, die net tevoren in de tuin waren geplukt.

Ouders van jongen kinderen zijn weer van harte welkom om langs te komen, een praatje te maken, andere ouders te ontmoeten of vragen te stellen. Je hoeft niet persé ingeschreven te staan bij ons CB. Vrienden/ geïnteresseerden zijn zeker ook welkom.

2 juni is de laatste datum voor de zomervakantie; het mamacafé start weer op 1 september en vervolgens op 6 oktober, 3 november en 1 december, steeds om 10.30 uur

Voor meer details, zie flyer