Afscheid Cecile

Lieve mensen,

Ruim 17 jaar geleden ben ik begonnen als doktersassistente. Prinsen Bolwerk nr 12 bij Dr. Marijke van der Veen, later Dr Marion van Bree en Dr. Christof Zwart. Eigenlijk beginnend doktersassistente. Want op mijn 45 ste jaar besloot ik na 15 jaar werken in de kinderopvang nog een keer een carrière switch te gaan maken. Als voormalig verpleegkundige leek het vak van doktersassistente mij een goede keus. En dat wàs het !

Wat heb ik van deze dokters de ruimte en het vertrouwen gekregen om te mogen leren, te mogen ontwikkelen. Fijne collega’s, mooie contacten met praktijkbezoekers, vrijwilligers, therapeuten en artsen. Het voelde met de jaren heen warm en vertrouwd. Ik groeide in mijn vak. Maakte veel ontwikkelingen en veranderingen in de praktijk mee. Goede tijden, minder goede tijden. En natuurlijk de hele aanloop en verhuizing naar ons prachtige pand op nr 3B en de nieuwe samenwerking met de collega’s van de Koninginneweg.

Nu is voor mij persoonlijk de tijd gekomen om ruimte te gaan geven aan andere aspecten van mijn leven en ga ik, met ingang van 1 september, het Therapeuticum met vervoegd pensioen verlaten. Àlle tijd hebben voor groei in creativiteit, groei in yoga, Franse les, en zo staan er nog wel meer dingen op mijn ‘ to do’ lijstje 😉 Mijn man Gerard is inmiddels met pensioen en dat nodigt ook uit tot veel andere activiteiten; musea bezoeken, op stap met ons kampeer bussie, samen deze levensfase verkennen.

Ik dank iedereen waarmee ik contact gehad heb in al die jaren, voor het in mij gestelde vertrouwen.

Ik wens iedereen alle goeds, gezondheid en liefde

Lieve groeten Cecile