Even voorstellen: Anne Wijsbek

Beste Allemaal,

Mijn naam is Anne Wijsbek en vanaf december werk ik twee dagen per week als waarnemend huisarts in de praktijk van José Peters.

Mijn huisartsopleiding heb ik gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in verschillende ziekenhuizen, bij de chirurgie en orthopedie, en de jeugdgezondheidszorg. Deze ervaringen neem ik mee in mijn werk als huisarts. Tijdens mijn opleiding heb ik geen ervaring opgedaan met de antroposofie. Wel heb ik gemerkt dat ik graag met een brede blik kijk, en samen met de patiënt zoek naar welke oplossing of weg het meest passend is.
Sinds twee jaar woon ik met mijn gezin in Haarlem. Ik ben graag buiten, ben sportief en geniet van de duinen.
Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten!
Groet,
Anne

Anne Wijsbeek