Linda Vink

Wie ben ik?

Vanaf 1984 heb ik 22 jaar in een verpleeghuis gewerkt, waarvan 19 jaar als leidinggevende, respectievelijk teamleidster en teamhoofd. Het is een mooie en leerzame tijd geweest. In deze periode zocht ik ook naar diepgang rond de betekenis van ziekte en gezondheid en zo kwam ik, na verschillende cursussen, in aanraking met de antroposofie. De cirkel was rond toen ik de stap maakte om mijn “vleugels“ uit te slaan en sinds 2006 werk ik in het Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem

Nadat ik de opleiding tot Praktijkondersteuner had afgerond en met veel enthousiasme bij heb mogen dragen aan het opzetten van de ouderenzorg heb ik de Voortgezette Opleiding Verpleegkunde vanuit de Antroposofie gevolgd. Hier vielen voor mij de puzzelstukjes op hun plaats.

Als praktijkondersteuner ben ik betrokken bij het begeleiden van diabetespatiënten en de ouderenzorg. Ik verzorg de uitwendige therapieën, waaronder de ritmische inwrijvingen. Telkens weer ben ik geroerd door de warmte, de rust, het ritme en de geborgenheid van de uitwendige therapie en dat ik op deze manier mensen kan en mag begeleiden om de eigen herstelkracht  te ondersteunen en versterken.

 

De praktijkondersteuners werken onder verantwoordelijkheid van de huisarts.

 

Curriculum Vitae

2015
Voortgezette Opleiding Verpleegkunde vanuit Antroposofie

2011
Post HBO opleiding Praktijkondersteuner in de Huisartsenpraktijk Somatiek

2008
Trainersopleiding Groepcoaching en individuele begeleiding

1996
Opleiding Zorgmanagement voor middenkader

1984
Opleiding Ziekenverzorgende

Linda Vink
Verpleegkundige Antroposofische Zorg / Praktijkondersteuner Somatiek (POH-S)

Aanwezigheid

  1. Ma
  2. Di
  3. Wo
  4. Do