Cursussen in januari

In het nieuwe jaar starten weer een aantal cursussen. Uiteraard nemen we de coronamaatregelen in acht.

Vrijdag 8 januari gaat een nieuwe cursus Versterk je Weerstand van start, met 5 bijeenkomsten van 11.30 uur tot 12.15 uur. De cursus omvat bewegingsoefeningen vanuit de euritmie. U krijgt oefeningen mee die u thuis kunt gebruiken om fit te blijven. Aanmelden via anneke.kraakman@therapeuticumhaarlem.nl.

Dinsdag 26 januari kunnen we een extra cursus Balanceren is een Kunst aanbieden. Er zijn 8 bijeenkomsten op dinsdag, van 11.00 uur tot 12.30. Aanmelden via balanceren@therapeuticumhaarlem.nl.

De cursus Meer lucht door mondharmonicatherapie die zou starten op woensdag 13 januari start nu op 3 februari. 10 Bijeenkomsten van 15.00 uur tot 16.15 uur. Bedoeld voor mensen met klachten aan de luchtwegen. Aanmelden via mondharmonica@therapeuticumhaarlem.nl.